HealthQi voor particulieren

Tarieven

Contact

Openingstijden

Locaties

Onze expertise

Acupunctuur

Shiatsu-therapie
In onze Westerse maatschappij is presteren enorm belangrijk, waar overigens niks mis mee is. Helaas leidt dit er alleen vaak wel toe dat de werkdruk vrij hoog is. Dit in combinatie met een druk sociaal en/of gezinsleven kunnen ervoor zorgen dat je je eigen gezondheid af en toe uit het oog verliest. Dit kun je best een tijd zo volhouden, maar op een gegeven moment zul je onvermijdelijk klachten krijgen zoals rugpijn, keelontsteking, slapeloosheid, etc.. Op het moment dat je klachten krijgt is het eigenlijk al te laat omdat dat het uiteindelijke symptoom is van een probleem dat al langer speelt.

Juist daarom is het van belang om nog voordat je met de griep, een burn-out, hernia of iets dergelijks thuis komt te zitten signaleert dat er iets aan de hand is. En hier komt HealthQi om de hoek kijken.

Acupunctuur
Door acupunctuur in te zetten worden al in een vroegtijdig stadium bepaalde verstoringen in de eigen energiehuishouding opgemerkt. Zo kan bijvoorbeeld een keelontsteking voorkomen worden omdat er al eerder vast te stellen valt dat de longenergie verstoord is. Deze energie kan dan weer hersteld worden zodat het uiteindelijke symptoom niet de kop op hoeft te steken.

Acupunctuur hoeft uiteraard niet alleen preventief ingezet te worden, maar is ook heel effectief op het moment dat je al een klacht hebt. Bij acupunctuur wordt niet met medicijnen behandeld, waardoor er geen sprake is van bijwerkingen. Acupunctuur is ook heel effectief bij slaapproblemen, depressies en het verminderen van stress.
Lees hier meer over acupunctuur...

Shiatsu-therapie
Naast acupunctuur biedt HealthQi ook shiatsu-therapie aan. Shiatsu-therapie is een vorm van drukpuntmassage waarbij u met de duimen en handen druk wordt uitgeoefend op de energiebanen, meridianen, die door het hele lichaam lopen. Hierdoor worden verstoringen in de energiebanen opgeheven, waardoor klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. Doordat er bij shiatsu-therapie geen naalden worden gebruikt kan dit heel goed ingezet worden als u bijvoorbeeld bang voor naalden bent.
Lees hier meer over shiatsu-therapie...


Mocht u meer willen weten over de toepassingen van acupunctuur en shiatsu-therapie of wilt u een afspraak inplannen voor een behandeling, neemt u dan gerust contact met ons op.
Klik hier voor alle contactgegevens...
Acupunctuur bij HealthQi
Acupunctuur bij HealthQi


Shiatsu-therapie bij HealthQi
Shiatsu-therapie bij HealthQi